Kapell

Hos Boding Segel köper du moderna välsydda segelkapell till bra priser. Välj mellan bomkapell, Lazy-Bag samt Rullgenuakapell av högsta kvalitet. Förutom egen kapelltillverkning utför vi även kapellservice oavsett segelbåtsmodell.

Väder, vind, vatten och smuts utgör en konstant påfrestning på ditt segelkapell. Våra kapell är sydda med högkvalitativa material som gör att de inte bara håller, men även ser bra ut år in och år ut. Beroende på modell är våra segelkapell även utrustade med smarta finesser som gör seglandet till en njutning, oavsett väderlek. Läs mer om våra olika kapellmodeller här eller skicka en offertförfrågan direkt i vårt formulär.

Så väljer du rätt segelkapell

Vi är en av de största aktörerna inom kapelltillverkning i Sverige. Det gör att vi inte bara kan erbjuda ett stort urval av segelkapell, men även segelkapell som är utrustade med den senaste tekniken när denna är tillgänglig.

Våra traditionella bomkapell är rymliga för att fungera bra med moderna fullattesegel som bygger mer volym.
Allt fler båtägare lockas av ”Lazy-Bag”-system, som har blivit ett populärt alternativ till det traditionella bomkapellet. Boding Segels lazy-bag levereras komplett med lattor och lazy-jacks-linor.
Rullgenuakapell ger ett bättre skydd mot sol, vatten och smuts än fastsydda UV-skydd på segel. Även om du har ett fastsytt UV-skydd på din rullgenua så är det bra att hissa upp ett kapell de veckor som båten inte används.

 

 

Fråga om just din båt

 • Exempel på beställningstext: “Jag har Furlex rullsystem och skulle vilja ha UV-skydd.”
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB.
  • Du kan enkelt ladda ner våra måttguider här och komplettera din förfrågan för ett exaktare pris.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

   
  MENY