FEBRUARIERBJUDANDEN – SEGEL, KAPELL, TILLBEHÖR OCH RULLSYSTEM

De mörkaste höstmånaderna är nu passerade och nu går vi mot ljusare tider. Snart är våren här och med den en ny seglingssäsong!

Båtmässor – mässerbjudande

Ännu ett gott tecken är att båtmässorna nu är här. Först ut är Göteborg 2-11/2, följt av Stockholm 3-11/3. Detta uppvaktar vi med fina erbjudanden på segel, kapell, rullsystem samt tillbehör och med leverans till sjösättning.

Så ni som funderar på nya segel m.m. till kommande säsong. Tveka inte att höra av er eller besök oss på någon av mässorna. Vi är där och ställer ut och ser fram emot ert besök.
Och ni som inte kan besöka oss på mässan: Det lönar sig alltid att fylla i formuläret intill så noga som möjligt och beskriva vad som önskas inför säsongen 2018. Så återkommer vi med så bra erbjudanden som möjligt inom ett par dygn.

Boding Segel säljer flest segel i Sverige, vi gör segel till alla segelbåtar, totalt över 1500 båttyper. Segelmakeriet är specialister på rullsystem och är Sveriges största återförsäljare av Seldéns modeller Furlex och gennakerrullarna GX & CX. Vi erbjuder alltid kompletta paket med segel och tillbehör till bra priser.

 

Fråga om just din båt

  • Exempel på beställningstext: “Jag har Furlex rullsystem och skulle vilja ha UV-skydd.”
  • Dra filer hit eller
  • Du kan enkelt ladda ner våra måttguider här och komplettera din förfrågan för ett exaktare pris.
 
MENY