BODING SEGEL VÅRKAMPANJ

BESTÄLL RULLGENNAKER OCH CODE ZERO

Sommaren 2018 bjöd lätta vindar. Det var perfekt före för att segla moderna rullbara asymmetriska undanvindsegel.
Nu vårkampanj med fina erbjudanden på rullgennaker och rullbara Code-segel. Nyckelfärdiga segel med tillhörande rullsystem integrerade. Färdiga att hissa och segla.
Kampanjen gäller vid beställning senast 2:a april och med leverans i period 10e- 20e juni.
Titta även in på http://www.boding.se/kampanj/ , för fler kampanjpriser.

Vi erbjuder även 5-15% rabatt på hela Boding Segels sortiment av segel, kapell, rullsystem och båttillbehör. Gäller totalt över 1800 båttyper.

Passa även på att lämna in segel och kapell för översyn och reparation. Vi gör förstklassiga arbeten på vårt segel- och kapellmakeri. Gäller även byten av blixtlås och rutor på sprayhoods. Du får alltid en estimerad reparationskostnad vid inlämning av segel och kapell.


Våra öppettider:

Stockholm
Vardagar kl.09-17 (ofta finns vi på plats både tidigare och senare, ring 08-7451220 och boka en tid om du vill besöka tidigare/senare än kl.09-17).
Går även hämta/lämna segel & kapell i Bromma dygnet runt, även vardagar/helger. Kontakta info@boding.se för tidsbokning i Bromma.

Göteborg
Vardagar kl.09-17 (det är alltid bäst att ringa 031-933082 eller skriva till johannes@boding.se för att boka tid för besök på Boding Segel Göteborg).


Börja med att direkt fylla i formuläret intill så noga som möjligt och beskriva vad som önskas. Så återkommer vi med så bra erbjudande som möjligt inom ett par dygn.

Boding Segel säljer flest segel i Sverige, vi gör segel till alla segelbåtar, totalt över 1800 båttyper. Segelmakeriet är specialister på rullsystem och är Sveriges största återförsäljare av Seldéns modeller Furlex och gennakerrullarna GX & CX. Vi erbjuder alltid kompletta paket med segel och tillbehör till bra priser.

 

Fråga om just din båt

  • Exempel på beställningstext: “Jag har Furlex rullsystem och skulle vilja ha UV-skydd.”
  • Dra filer hit eller
  • Du kan enkelt ladda ner våra måttguider här och komplettera din förfrågan för ett exaktare pris.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
 
MENY