MÄSSERBJUDANDE

MÄSSERBJUDANDE – BESTÄLL I MARS

I samband med båtmässan Allt För Sjön i Älvsjö som pågår 6-15 mars, så ger vi 10-20% rabatt på hela Boding Segels utbud av nya segel, kapell, rullsystem och båttillbehör.

Fyll i formuläret här på sidan så noggrant som möjligt. Berätta vad du behöver inför seglingssäsong 2020. Så återkommer vi med aktuella erbjudanden till just din båt.

Vi har även ca 40 segel, 50 kapell och 10 rullsystem i lager för omgående leverans (demo, nya ej uthämtade, utgångna modeller nya i kartong), där vi ger 20-60% rabatt. Här gäller först till kvarn.


FINA RESULTAT REGATTOR 2019

Sommaren 2019 har varit resultatmässigt fantastisk för Boding Segel. Vår nya generation G2 Membranesegel har firat stora triumfer.
Totalseger Ornö Runt för Omega 42, klasseger i stora klassen på prestigefulla SeaPilot2Star för J/122 och inom entyp segrade J/70 med Boding Segel i årets första stora race Saltsjöbadsregattan, en av Sveriges äldsta regattor. Det blev även klasseger för Bavaria 46 i ÅF Offshore Race. Boding Segels G2 membranesegel är bättre än någonsin.


SERVICE & REPARATION – SEGEL OCH KAPELL

Kör dina segel direkt från båten till Boding Segel. Lämna in segel och kapell för service redan i september. Vi har erbjudande på montering/byte av UV-skydd på befintliga försegel. Montera några extra vagnar i mastliket så att storsegel går lättare att hissa och riva. Viktigt att lämna in fockar med stående lattor, för att se över lattfickor som utsätts för extra slitage.
Vi gör även service på kapell, tvättar och impregnerar. Samt byter rutor i sprayhoods.

Vi erbjuder förvaring av segel och kapell över vintern.
Normala öppettider i på segelmakerier i Haninge (Stockholm) och Göteborg är 09-17.
Vi är ofta på plats både tidigare och senare.
Ofta har vi möjlighet att möta upp i Stockholm City, Bromma, Nacka om det passar bättre.
För inlämning och leverans av segel och kapell.


Börja med att direkt fylla i formuläret intill så noga som möjligt och beskriva vad som önskas. Så återkommer vi med så bra erbjudande som möjligt inom ett par dygn.

Boding Segel säljer flest segel i Sverige, vi gör segel till alla segelbåtar, totalt över 1800 båttyper. Segelmakeriet är specialister på rullsystem och är Sveriges största återförsäljare av Seldéns modeller Furlex och gennakerrullarna GX & CX. Vi erbjuder alltid kompletta paket med segel och tillbehör till bra priser.

 

Fråga om just din båt

  • Exempel på beställningstext: “Jag har Furlex rullsystem och skulle vilja ha UV-skydd.”
  • Dra filer hit eller
  • Du kan enkelt ladda ner våra måttguider här och komplettera din förfrågan för ett exaktare pris.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
 
MENY