Segel

Boding Segel jobbar hårt och målmedvetet för att vara ett hypermodernt segelmakeri. Idag kan vi med nya maskiner, dukar och datorer, göra varje segel mycket bättre än vad som var fallet för bara några år sedan. Dessutom till en lägre kostnad – priser på kvalitetssegel har sjunkit något de senaste åren.

Båtsegel för alla typer av segling

Varje Boding Segel, oavsett om du ska familjesegla eller vinna prestigefulla kappseglingar, är designat enligt senaste teknik av världsledande designers och utvecklas kontant. Detaljutföranden har modern finish och håller hög kvalitet. Boding Segels motto är att guida varje båtägare att köpa rätt segel och att det inte ska kosta mer än nödvändigt att köpa det segel som är perfekt för just dig.

Läs mer om varje segel i våra olika kategorier eller fyll i vårt formulär så guidar vi dig till rätt produkt/segel för din båt.

Segeltillverkare och segelservice

Segelmakeri är en konst lika mycket som det är ett hantverk. Som erfarna segeltillverkare med många års erfarenhet lägger vi ner många timmar för att utveckla och optimera varje segel in i minsta detalj. Resultatet är snabba och hållbara segel som dessutom är säkra att hantera.

Har du ett segel som behöver repareras? Hos oss kan du lämna in ditt segel för segelservice. Vi tar emot alla typer av segel som t.ex storsegel, rullstor, rullgenua, genua, fock eller undanvindssegel oavsett om du köpt seglet hos oss eller inte.

Kontakta oss om du har några frågor på våra olika segel eller vår segelservice.

 

Fråga om just din båt

 • Exempel på beställningstext: “Jag har Furlex rullsystem och skulle vilja ha UV-skydd.”
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB.
  • Du kan enkelt ladda ner våra måttguider här och komplettera din förfrågan för ett exaktare pris.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

   
  MENY